Contact us for worldwide shipping rates!

In Short

 

Mainwood Guitars is een bescheiden "boutique shop" gevestigd in Aalst (Gld) en uiteraard online hier op onze website.

De Liefde voor exclusieve gitaren staat voorop. Of je nu gericht naar iets op zoek bent of gewoon in een ongedwongen sfeer wilt oriënteren, je bent van harte welkom! Wij richten ons voornamelijk op vintage en zeldzame gitaren van goede kwaliteit en uiteraard gespecialiseerd in resonator en slide gerelateerde gitaren en accessoires. Wij houden het klein, eerlijk en met een persoonlijke aanpak. Ben je opzoek naar iets speciaals? Laat het ons weten en wij helpen graag met de zoektocht. Een winkel vanuit passie voor echte liefhebbers!

 

Tevens bieden wij gitaarlessen aan voor gitaristen die zich willen richten op traditionele stijlen waaronder blues, roots, slide, open stemmingen etc.

 

Heeft uw gitaar onderhoud of een goede afstelling nodig? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij de enige in Nederland die neck resets voor resonator gitaren uitvoeren en vooral daar ervaren in zijn. (Laat dit nooit iemand doen die geen ervaring heeft met dit specifieke proces)

Voor andere reparaties zoals cracks, neck resets aan flattops en archtops, refrets etc, verwijzen we je graag door naar Sjak Zwier gitaarbouw in Vlissingen. Ervaring, betrouwbaar en tegen een normale prijs.

 

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.