In Short

 

Mainwood Guitars is een kleine onderneming gevestigd in Aalst (Gld) en uiteraard online hier op onze website.

De Liefde voor exclusieve gitaren staat voorop. Geen dozenschuiverij of alleen vriendelijk als de klant iets komt kopen maar ook als je gewoon in een ongedwongen sfeer wilt oriënteren. Wij richten ons voornamelijk op vintage en zeldzame gitaren van goede kwaliteit en uiteraard gespecialiseerd in resonator gitaren. Wij houden het klein, eerlijk en persoonlijk. Ook helpen wij graag bij de zoektocht naar die ene droomgitaar. Een winkel voor echte liefhebbers!

 

Tevens bieden wij gitaarlessen aan voor gitaristen die zich willen richten op traditionele stijlen waaronder blues, roots, slide, open stemmingen etc.

 

Heeft uw gitaar onderhoud of een goede afstelling nodig? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij de enige in Nederland die neck resets voor resonator gitaren uitvoeren. (Laat dit nooit iemand doen die geen ervaring heeft met dit specifieke proces)

Voor andere reparaties zoals cracks, neck resets aan flattops en archtops, refrets etc, verwijzen we je graag door naar Sjak Zwier gitaarbouw in Vlissingen. Ervaring, betrouwbaar en tegen een normale prijs.

 

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.